Många pizzor på Lexby Skördefest!


Linnea och Pablo repar och hackar oregano, basilika, bladpersilja och timjan.

Sedan senaste inlägget (som ju var ett tag sedan...) har vi varit på den mest fantastiska matmarknaden  - Matens dag på Hofsnäs den 14 augusti. Publikrekordet berodde nog främst på dragplåstret Leif Mannerström, vilket vi är glada för. Kunderna var helt inne på att handla närproducerad mat och allt vårt bröd gick åt i ett nafs. Tack alla! Det negativa med det är att det är sådan rush att vi inte får tid att prata några ord med er. Nästa år ska vi vara fler som hjälps åt och ha med oss ännu mer bröd.

I mitten på september tog vi med oss det schweiziska bageriet till Partille och skördefesten i Lexby. Rolig marknad med mycket barnfamiljer. Denna gång var det inte brödbak utan pizzor till de hungriga besökarna. Över 300 pizzabitar levererades. Pizzorna i sig är ganska ordinära; en skink- och ostpizza och en vegetarisk variant med ananas, lök och tomat. Men vi tycker de blir något alldeles extra därför vi kryddar dem med färska nyplockade kryddor från Björnhyltan.



Kommentarer

Kommentera gärna:

Namn:
Kom ihåg mig?

URL:


Din kommentar: